Meer resultaten voor uitzendbureau beveiliging amsterdam

uitzendbureau beveiliging amsterdam

Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Bij ons kan u rekenen op een prima bovengemiddeld salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in collectieve pensioensregeling en verzekeringen. Nog geen diploma? Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger.
Beveiliging Amsterdam-vacatures in Gemeente Amsterdam september 2018 Indeed.nl.
Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Beveiliging Amsterdam. Een beveiligingsbedrijf in luchtvaart en reguliere beveiliging met het hoofdkantoor in Hoofddorp.
Beveiliging Defensie Politie vacatures in Amsterdam NationaleVacaturebank.nl.
Hotel Beveiliging/Gastheer Evenementen, Horeca Amsterdam Ben jij een geboren gastheer, weet jij hoe je ervoor kunt zorgen dat de veiligheid van gasten wordt gegarandeerd, en kun je hen daarbij een Hotel Beveiliging /Gastheer. 27 dagen geleden geplaatst 1 40 uur MBO Beveiliger/Profiler Luxe Winkels.
Werken bij Securitas.
Wil jij op proactieve wijze en met oog voor detail de dynamische wereld van de beveiliging dienen? Dan zoekt Securitas zoekt jou als Beveiliger! Ben jij in het bezit van een diploma Beveiliger 2, of zou jij deze opleiding graag willen volgen op kosten van Securitas om daarna aan de slag te gaan bij een mooie werk en leerplek op een toplocatie?
G4S Nederland.
Daar heeft Ronald Stuifzand, Europees securitymanager EHQ Events, de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de gebouwen, de veiligheid van mensen die er werken BHV en Arbo en de veiligheid bij evenementen met atleten in heel Europa, zowel wat persoonlijke veiligheid als woordvoering betreft. G4S-handhavers onder gemeentelijke regie in Almere. In Almere is gekozen voor een unieke aanpak van stadstoezicht. Een kernteam van zes gemeentelijke handhavers en een operationeel manager stuurt een team van 55 G4S-handhavers aan. Het grote voordeel van deze oplossing is voor de gemeente: meer professionele handhavers met hetzelfde budget. Dolfinarium kiest voor innovatie met CASH360. Het Dolfinarium in Harderwijk staat voor een leuke en leerzame dag uit. Het park trekt 500.000 á 600.000 bezoekers per jaar, die op verschillende manieren betalen. Door het park heen zijn vervolgens meer dan tien verkooppunten van horeca en souvenirshops. Voldoende ingewikkelde geldstromen dus voor een professionele oplossing! Van toezichthouder naar servicemedewerker bij GVB. Elke werkdag reizen zon driekwart miljoen mensen met een bus, tram of metro van GVB in de regio Amsterdam.
Vacatures bouwens.
31 020 642 28 20. Wij zijn bouwens, dé hospitality specialist op het gebied van receptiediensten en beveiliging. Elke dag gaan wij met hart en ziel voor waardevol persoonlijk contact in de service aan de gasten en medewerkers van onze opdrachtgevers.
Beveiliging Amsterdam.
Wij bemiddelen tussen werkgevers en studenten die een bijbaan zoeken. Ook voor een interessante startersfunctie kun je bij ons aankloppen. Wil je werken in de beveiliging in de regio Amsterdam? Dan hebben wij jou ongetwijfeld een leuke baan te bieden.
Beveiliger Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
The Flying Pig Amsterdam. Voor VIBs Very Important Beveiligers wordt natuurlijk goed gezorgd. Uitgebreid kennismakingsgesprek, waarbij geluisterd zal worden naar jouw wensen. Een fulltime baan. 15 dagen geleden. Voor G4S zijn we op zoek naar beveiligers met het diploma MBO2 beveiliging die graag hun steentje bij willen dragen aan de beveiliging van verschillende bedrijven en objecten.
Beveiliging AmsterdamVacatureBank.nl.
6 Banen voor Beveiliging. Hieronder vindt u de laatste 5 Amsterdam banen voor Beveiliging. Parttime toezichthouder in Amsterdam. Toegevoegd op 09-08-2017 door Olympia Uitzendbureau in Noord-Holland Dienstverband: Tijdelijk contract. Als toezichthouder ben jij hét aanspreekpunt van het bruisende uitgaansgebied in het centrum van Amsterdam.
87 Beveiliger vacatures in Amsterdam Adzuna.
Ga dan aan de slag bij G4S Amsterdam Beveiliging G4S 32 tot 36 uur per week Als beveiliger voor G4S vervul je veel beveiligers met het diploma MBO2 beveiliging die graag hun steentje bij willen dragen aan de beveiliging van verschillende bedrijven en objecten in en om Amsterdam.
Beveiliging vacatures Amsterdam YoungCapital.
We hebben alle beveiliging vacatures in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. Je kunt in onze hoofdstad namelijk aan de slag als centralist, maar ook als nachtportier. Weet je nog niet precies welke richting je op wilt binnen de beveiliging? Kom dan eens langs bij ons uitzendbureau in Amsterdam.

Contacteer ons

uitzendbureau amsterdam english
english uitzendbureau amsterdam
horeca uitzendbureau amsterdam
uitzendbureau horeca amsterdam
uitzendbureau amsterdam horeca
uitzendbureau beveiliging amsterdam
uitzendbureau bouw amsterdam
zorg uitzendbureau amsterdam
bouw uitzendbureau amsterdam
schoonmaak uitzendbureau amsterdam
content uitzendbureau amsterdam