Meer resultaten voor museum het grachtenhuis amsterdam amsterdam

museum het grachtenhuis amsterdam amsterdam

Museum Het Grachtenhuis DagjeWeg.NL.
Neem een kijkje in het historische poppenhuis. Foto: Museum Het Grachtenhuis. Ontdek de Amsterdamse geschiedenis. Foto: Museum Het Grachtenhuis. Bekijk een maquette van de stad. Foto: Museum Het Grachtenhuis. wat te doen? wat te doen vandaag en morgen? Museum Amsterdam 91.
Museum Het Grachtenhuis Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Het eerste gedeelte van het bezoek is door de speciale effecten een unieke ervaring om interessante zaken te leren over Amsterdam. Zeker ook een aanrader voor kinderen 8-14 jaarDaarna is de overgang naar de rest van het huisbezoek wat abrupt en minder de moeite waard. Stel een vraag over Museum Het Grachtenhuis.
Museumkaart schatkamerdetail.
van het museum dat u bezoekt. aanbevolen door kinderen. Museum Het Grachtenhuis AMSTERDAM. De Amsterdamse grachten maken de stad. Hier wordt al eeuwen geld verdiend, kunst gemaakt, feest gevierd, het leven geleefd. In Museum Het Grachtenhuis hoor en zie je dit verhaal op avontuurlijke wijze.
Museum het Grachtenhuis Tours Tickets.
Museum het Grachtenhuis is het gemakkelijk te bereiken met tram 1, 2 of 5, stap uit bij het Koningsplein. Ontvang nu jouw tickets voor Museum het Grachtenhuis en mis dit fascinerende deel van de geschiedenis van Amsterdam niet. Aanbevolen voor jou.
Het Grachtenhuis Wikipedia.
Herengracht 386, Amsterdam. 52 22 NB, 4 53 OL. Portaal Kunst Cultuur. Het Grachtenhuis is een museum aan de Herengracht in Amsterdam gewijd aan de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel. Door middel van een interactieve en multimediale tentoonstelling vertelt het museum de ontstaansgeschiedenis van de grachtengordel.
Museum Het Grachtenhuis Amsterdam.
Kinderen t/m 3 jaar: gratis Kijk op de website van Het Grachtenhuis voor voordelige familietickets en kortingen. Adresgegevens en plattegrond. Museum Het Grachtenhuis. Herengracht 386, 1016 CJ Amsterdam. Telefoon 020 42 11 656. Ga naar de website van Het Grachtenhuis.
Met korting naar Museum Het Grachtenhuis Amsterdam.
Gezin met kinderen 7 14, Jongeren 15 21, Senioren, Familie jong en oud, Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. Museum Het Grachtenhuis Amsterdam Gezin met kinderen 7 14 Jongeren 15 21 Senioren Familie jong en oud Rolstoel vriendelijk Educatief Musea. Klantenbeoordeling Museum Het Grachtenhuis Amsterdam.
Verborgen musea aan de grachten I amsterdam.
Op 24 April bestaat Museum Ons Lieve Heer op Solder 130 jaar. Ter ere van deze verjaardag van het museum, zal er vanaf 24 april een tentoonstelling in het museum te zien zijn over de onstaansgeschiedenis van het museum. Een geweldige plek om te beginnen met het verkennen van verborgen musea van Amsterdam is Het Grachtenhuis.
Museum Het Grachtenhuis.
Museum Het Grachtenhuis menu sluiten Museum Het Grachtenhuis. U bent van harte welkom in museum Het Grachtenhuis! Bij alle prijzen is gratis gebruik van de audiotour inbegrepen. De tour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees.

Contacteer ons

amsterdam marriott hotel amsterdam
hotel sofitel legend the grand amsterdam amsterdam
amsterdam house hotel eureka amsterdam
amsterdam downtown hotel amsterdam
amsterdam hostel leidseplein amsterdam
europcar autoverhuur amsterdam overtoom amsterdam
stedelijk museum amsterdam amsterdam
made in amsterdam amsterdam museum
museum het grachtenhuis amsterdam amsterdam
uitzendbureau amsterdam zuidoost
uitzendbureau amsterdam schiphol